Vnanje Gorice / Pot k čuvajnici 6 / SALON - Podpeška cesta 174 / 1351 Brezovica
T: +386 1 365 14 50 / M: +386 51 600 665 / E: info@strazisar.si / www.strazisar.si
Euronda

Euronda je vodilni proizvajalec naprav za sterilizacijo (linija Pro System - avtoklavi, termo tesnilne naprave, ultrazvočne posode, destilatorji vode), izdelkov za enkratno uporabo (linija Monoart® - papirnate brisačke, odstranjevalci sline, lončki, maske za obraz, ...) in izdelkov za enkratno uporabo na področju dentalne kirurgije (linija Alle).

Uradna spletna stran | Pro System | Monoart® | Alle | Euronda YouTube | KATALOG 2020 | Video navodila za sterilizacijo
 
 E9 NextPro System - avtoklavi 
 
Inovativen in visoko zmogljiv avtoklav razreda B z zaslonom na dotik.

Izberete lahko 5 različnih sterilizacijskih ciklov B in številne druge cikle po meri (vrsta N in S). Inovativni časomer E- Timer vam omogoča, da po meri nastavite začetek testnih in sterilizacijskih ciklov.

Podatke o sterilizaciji lahko shranite na SD kartico, na računalnik preko žične ali brezžične povezave (opcijski komplet E-WiFi) ali natisnete (opcijsko) preko vgrajenega termičnega tiskalnika, vgrajenega tiskalnika lepilnih etiket ali zunanjega tiskalnika lepilnih etiket.

Sistem Inspection® pomaga, da je postopek čiščenja hiter in preprost. Merilnik spremlja kakovost vode. Sistem za nadzor umazanije usmerja umazanijo iz vodnega sistema in tako zagotavlja, da je E9 Next vedno varen.

Enostaven za namestitev in še enostavnejši za uporabo. E9 Next je zasnovan tako, da prihrani prostor in poenostavi delo uporabnika.

Naprava je na voljo v dveh izvedbah in sicer v 18-litrski ter 24-litrski izvedbi. Zunanja velikost naprave je v obeh izvedbah enaka.

Osnovni komplet vsebuje: stojalo za pladnje iz nerjavečega jekla, 5 aluminijastih pladnjev, odtočne cevi, gobico za čiščenje, držalo za pladnje, ključ za nastavitev vrat, lijak, nadomestni bakterijski filter in programsko opremo.

- Klasifikacija: razred medicinskih pripomočkov IIb, avtoklav razreda B, ki popolnoma ustreza standardom EN13060, komora iz nerjavečega jekla s certifikatom PED 97/23/EC
- Velikost komore: 18 L ali 24 L
- Teža:45,5kg(18L)ali48kg(24L)
- Dimenzije: 460 x 455 x 610 mm
- Poraba energije: 2350 W, 10,2 A - 2450 W, 10,7 A
- Poraba vode: 300 ml

Uradna spletna stran
 
Prospekt v slovenščini
 
     
 
Nazaj ...