Vnanje Gorice / Pot k čuvajnici 6 / SALON - Podpeška cesta 174 / 1351 Brezovica
T: +386 1 365 14 50 / M: +386 51 600 665 / E: info@strazisar.si / www.strazisar.si
Euronda

Euronda je vodilni proizvajalec naprav za sterilizacijo (linija Pro System - avtoklavi, termo tesnilne naprave, ultrazvočne posode, destilatorji vode), izdelkov za enkratno uporabo (linija Monoart® - papirnate brisačke, odstranjevalci sline, lončki, maske za obraz, ...) in izdelkov za enkratno uporabo na področju dentalne kirurgije (linija Alle).

Uradna spletna stran | Pro System | Monoart® | Alle | Euronda YouTube | KATALOG 2020 | Video navodila za sterilizacijo
 
 E8Pro System - avtoklavi 
 
Enostaven, visoko zmogljiv in cenovno ugoden avtoklav razreda B z barvnim zaslonom na dotik.

Izberete lahko 5 različnih sterilizacijskih ciklov B in številne druge cikle po meri (vrsta N in S). Inovativni časomer E- Timer vam omogoča, da po meri nastavite začetek testnih in sterilizacijskih ciklov.

Podatke o sterilizaciji lahko shranite na SD kartico, na računalnik preko brezžične povezave (opcijski komplet E-WiFi) ali natisnete preko vgrajenega tiskalnika (opcijsko sta na voljo 2 različna tipa tiskalnikov).

Sistem Inspection® pomaga, da je postopek čiščenja hiter in preprost. Merilnik spremlja kakovost vode. Sistem za nadzor umazanije usmerja umazanijo iz vodnega sistema in tako zagotavlja, da je E8 vedno varen.

Enostaven za namestitev in še enostavnejši za uporabo. E8 je zasnovan tako, da prihrani prostor in poenostavi delo uporabnika.

Osnovni komplet vsebuje: stojalo za pladnje iz nerjavečega jekla, 5 aluminijastih pladnjev, odtočne cevi, gobico za čiščenje, držalo za pladnje, ključ za nastavitev vrat in lijak.

- Klasifikacija: razred medicinskih pripomočkov IIb, avtoklav razreda B, ki popolnoma ustreza standardom EN13060, komora iz nerjavečega jekla s certifikatom PED 2014/68/EC
- Velikost komore: 24 L
- Teža: 48 kg
- Dimenzije: 460 x 455 610 mm
- Poraba energije: 2300 W, 10 A
- Poraba vode: 300 ml

Uradna spletna stran
 
Prospekt v slovenščini
 
     
 
Nazaj ...