Vnanje Gorice / Pot k čuvajnici 6 / SALON - Podpeška cesta 174 / 1351 Brezovica
T: +386 1 365 14 50 / M: +386 51 600 665 / E: info@strazisar.si / www.strazisar.si
Euronda

Euronda je vodilni proizvajalec naprav za sterilizacijo (linija Pro System - avtoklavi, termo tesnilne naprave, ultrazvočne posode, destilatorji vode), izdelkov za enkratno uporabo (linija Monoart® - papirnate brisačke, odstranjevalci sline, lončki, maske za obraz, ...) in izdelkov za enkratno uporabo na področju dentalne kirurgije (linija Alle).

Uradna spletna stran | Pro System | Monoart® | Alle | Euronda YouTube | KATALOG 2020 | Video navodila za sterilizacijo
 
 EXLPro System - avtoklavi 
 
Največji Euronda avtoklav razreda B primeren za večje ordinacije in klinike z veliko pacienti.

Prostorna 29-litrska komora iz nerjavečega jekla za 5 pladnjev ali 3 kasete zdrži poljubno obremenitev in s tem zmanjša število ciklov sterilizacije.

Instant generator pare in tehnologija Pro System omogočata optimizirano porabo elektrike in vode tudi pri polni obremenitvi sterilizacije.

Podatke o sterilizaciji lahko shranite na SD kartico, na računalnik preko žične povezave ali natisnete (opcijsko) preko vgrajenega termičnega tiskalnika, vgrajenega tiskalnika lepilnih etiket ali zunanjega tiskalnika lepilnih etiket.

Osnovni komplet vsebuje: stojalo za pladnje iz nerjavečega jekla, 5 aluminijastih pladnjev, odtočne cevi, gobico za čiščenje, 2 držala za pladnje, ključ za nastavitev vrat in lijak.

- Klasifikacija: razred medicinskih pripomočkov IIb, avtoklav razreda B, ki popolnoma ustreza standardom EN13060, komora iz nerjavečega jekla s certifikatom PED 2014/68/EC
- Velikost komore: 29 L
- Teža: 62 kg
- Dimenzije: 460 x 455 x 855 mm
- Poraba energije: 3200 W, 14 A
- Poraba vode: 700 ml

Uradna spletna stran
 
Prospekt v slovenščini
 
     
 
Nazaj ...