Vnanje Gorice / Pot k čuvajnici 6 / SALON - Podpeška cesta 174 / 1351 Brezovica
T: +386 1 365 14 50 / M: +386 51 600 665 / E: info@strazisar.si / www.strazisar.si
Euronda

Euronda je vodilni proizvajalec naprav za sterilizacijo (linija Pro System - avtoklavi, termo tesnilne naprave, ultrazvočne posode, destilatorji vode), izdelkov za enkratno uporabo (linija Monoart® - papirnate brisačke, odstranjevalci sline, lončki, maske za obraz, ...) in izdelkov za enkratno uporabo na področju dentalne kirurgije (linija Alle).

Uradna spletna stran | Pro System | Monoart® | Alle | Euronda YouTube | KATALOG 2020 | Video navodila za sterilizacijo
 
 Euromatic®Pro System - termo tesnilne naprave 
 
Termo tesnilna naprava s tehnologijo neprekinjenega cikla. Ima hitrost tesnjenja 8 m/min, zaradi česar je idealna za ordinacije z veliko pacienti.

Preprosto vstavite inštrumente v tesnilni trak, ki ga naprava samodejno vleče, dokler ne doseže končnega položaja in ga nato popolnoma zatesni. Poleg tega lahko podatke, ki jih je določil uporabnik, natisne direktno na tesnilni trak.

Ne le da zagotavlja izjemne rezultate v rekordnem času, omogoča tudi, da lahko uporabnik podatke o postopku tesnenja shrani na svoj računalnik preko žične ali brezžične omrežne povezave ali pa neposredno na USB ključ ali SD kartico. Za popolno, hitro, varno in sledljivo tesnjenje.

- Naprava preverja in beleži cikel tesnjenja. Podatke o tesnenju (čas, temperaturo in pritisk) lahko shrani na računalnik, USB ključ ali SD kartico.
- Uporabnik lahko izbira med prednastavljenimi cikli ali prostim ciklom z lastno izbiro temperature tesnenja.
- Ima priročno delovno površino in prozoren polikarbonatni pokrov, kar omogoča večjo natančnost pri tesnenju.
- Patentirano držalo za rolice tesnilnega traku je mogoče pritrditi na steno, kar omogoča izredno prilagodljivost postavitve naprave glede na razpoložljiv prostor.

- Širina tesnilnega traku: 12,5 mm
- Dimenzije: 510 x 215 x 242 mm
- Teža: 14 kg

Uradna spletna stran
 
Prospekt v slovenščini
 
       
 
Nazaj ...