Vnanje Gorice / Pot k čuvajnici 6 / SALON - Podpeška cesta 174 / 1351 Brezovica
T: +386 1 365 14 50 / M: +386 51 600 665 / E: info@strazisar.si / www.strazisar.si
Euronda

Euronda je vodilni proizvajalec naprav za sterilizacijo (linija Pro System - avtoklavi, termo tesnilne naprave, ultrazvočne posode, destilatorji vode), izdelkov za enkratno uporabo (linija Monoart® - papirnate brisačke, odstranjevalci sline, lončki, maske za obraz, ...) in izdelkov za enkratno uporabo na področju dentalne kirurgije (linija Alle).

Uradna spletna stran | Pro System | Monoart® | Alle | Euronda YouTube | KATALOG 2020 | Video navodila za sterilizacijo
 
 StoliPro System - stoli 
 
Euronda stoli obsegajo tri modele, zasnovane tako, da izpolnjujejo vse zahteve uporabnikov. CDS301, Coral in Onyx so zaradi ukrivljenega anatomskega naslonjala, udobnega sedeža in trdne strukture popolni za tiste, ki dlje časa sedijo. So izredno elegantni in so na voljo kar v 30 barvah.

CSD301 stol iz kromirane jeklene konstrukcije s petimi vrtljivimi kolesi. Mehanizem za upravljanje stola je vgrajen v spodnji del sedeža in se ga lahko upravlja z obema rokama (360°). Trdno anatomsko naslonjalo, nastavljivo v tri različne položaje.

- Model: šivan sedež ali toplotno spojen sedež
- Dimenzije: okrogel sedež s premerom Ø40 x 10 cm, nastavljiva višina od 51 do 69 cm
- Teža: 15 kg

Coral stol iz ognjevarnega ekstrudiranega poliamida, odpornega na praske in trke, s petimi vrtljivimi samozaklepnimi kolesi. Mehanizem za upravljanje stola, ki ga pokriva posebno ohišje, je vgrajen v spodnji del sedeža in se ga lahko upravlja z obema rokama (360°). Masivno anatomsko naslonjalo, nastavljivo v tri različne položaje. Gladka zaobljena površina zagotavlja maksimalno higieno in čistočo.

- Model: šivan sedež ali toplotno spojen sedež
- Dimenzije: okrogel sedež s premerom Ø39 x 9 cm, nastavljiva višina od 52 do 70 cm
- Teža: 13 kg

Onyx stol iz aluminijaste konstrukcije opremljen s 5 vrtljivimi kolesi. Ročica za upravljanje stola se nahaja pod sedežem in se jo lahko upravlja z obema rokama (360°). Anatomsko naslonjalo, nastavljivo v tri različne položaje (levo, desno, center) in globino.

- Model: šivan sedež ali toplotno spojen sedež
- Dimenzije: okrogel sedež s premerom Ø39 x 9 cm, nastavljiva višina od 50 do 68 cm
- Teža: 11 kg

Uradna spletna stran
 
Prospekt v slovenščini
Barve
 
 
 
 
Nazaj ...